חדשים בעניין האוגרים- מס' שאלות

נושא זה מיועד למקרים דחופים ולמשתמשים לא רשומים. נבדק בעדיפות ראשונה!

חדשים בעניין האוגרים- מס' שאלות

הודעהעל ידי newoger » 07 מרץ 2010, 09:32

שלום

אנחנו חדשים לגמרי בעניין האוגרים
לפני כיומיים רכשנו בפעם הראשונה אוגרת (בת חודשיים) וכל הציוד הנחוץ. כולל כלוב גדול עם מערכת מחילות חיתונית לכלוב. וכאן הבעיה שלי:
1. היא משתינה ועושה קקי בתוך המחילה- וזה ממש מגעיל בעיניי
2. בעיה שנובעת מזה שהיא עושה את הצרכים במחילה, שיש חורים והקקי יוצא החוצה והפיפי נוזל דרך החיבור של המחילה.- יש דרך למנוע את זה?

דבר נוסף, היא ישנה המון! כמה זה נורמלי שהיא תישן, האם בגלל שהיא קטנה היא ישנה כ"כ הרבה. אנחנו יכולים לחכות הרבה מאוד זמן, לראות אותה משחקת מס' דקות ושוב היא חוזרת לישון

אשמח לתגובות ועצות
newoger

Re: חדשים בעניין האוגרים- מס' שאלות

הודעהעל ידי HamsterBoy » 07 מרץ 2010, 17:23

כנראה נתקלתם בבעיה נפוצה שיש עם מחילות של אוגרים פשוט תקחו נייר סלוטייפ ותעטפו איתו את המחילה ככה לא יצא ולא ינזול שום דבר משם..

ובקשר לזה שהיא יושנת הרבה זה נורמאלי לחלוטין הרי אוגרים הם חיות לילה אבל מתי שהיא מתעוררת קחו אותה מהר ולטפו אותה כי אז לא תהיה לכם הזדמנו ללטף אותה עד הלילה ברגע שהיא פעילה...
הדרגות שעברתי בפורום

גור->אוגר קטן->אוגר->
HamsterBoy
אוגר

Re: חדשים בעניין האוגרים- מס' שאלות

הודעהעל ידי Teddy » 08 מרץ 2010, 16:43

עניתי לך בפורום אחר, אז אני אעתיק את התשובה שלי לפה -

זה נורמלי לגמרי שהיא ישנה הרבה.
האמת שאוגרים צעירים הם יותר פעילים, במשך הזמן תראו שהיא תתחיל לישון אף יותר.
בעיקרון אוגרים ערים בשעות הלילה, ככה שאל תתפלאו אם יעברו ימים שלא תראו אותה בחוץ.

תנו לה זמן להתרגל לכלוב. אחרי שהיא כבר רגילה אליו, תחסמו לה את הדרך למחילות למספר ימים, והיא פשוט תצטרך למצוא פינת שירותים אחרת (האוגרת שלי החליפה פעם אחת פינת שירותים בלי שום התערבות מצדי).
אם תחסמו לה את הגישה לשם לפני שהיא רגילה לכלוב, היא תיכנס ללחץ. בעיקר אם זה המקום שהיא מבלה בו הכי הרבה זמן.
עם הצואה לא אמורה להיות בעיה, כי אלה גללים יבשים. אין לאוגר פינה מיוחדת לצואה.

באיזה מצע אתם משתמשים לכלוב עצמו, ולבית שלה ?
סמל אישי של המשתמש
Teddy
מודרטור

חזור אל הודעות אורחי הפורום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד